Panou mobil plumbat

Panou mobil pentru protecție radiologică, pentru centre imagistică, unitați medicale, spitale, clinici veterinare, cabinete stomatologice sau oriunde se utilizează aparatură de imagistică care funcționează cu raze X.

Pentru ecranare/protecție radiologică, se utilizează tablă de plumb cu grosimi variabile începând de la 0,5-5 mm, în funcție de calculul radiologic sau solicitările clientului.

DETALII TEHNICE

– suprafață melamina cu grosime 0.3-1.2 mm albă sau tablă prevopsită 0.5 mm pentru exterior rezistentă UV; – tablă de plumb grosime variabilă conform calcul radiologic; – închidere margini profil special aluminiu 40 mm; – suport robust, stabil; – roți din poliamidă cu rulment plan, suportă greutatea de 400kg static, și 200 kg dinamic;
Autorizatie C.N.C.A.N. ASR pentru produs GM 2489/2021

La cerere, pentru finisajul panourilor plumbate se poate opta pentru una din variantele paletarului de culori pus la dispoziție. Pentru protecție radiologică se folosește tablă/folie plumb Pb99.94 conformă standard EN12588/ DIN59610.

Panourile plumbate pot fi echipate cu geamuri plumbate din sticlă, cu echivalentă de plumb de 2 sau 3 mm. Dimensiunile și echivalentul plumb pentru geamuri se pot adapta solicitărilor clientului si caracteristicilor spațiului/ incintei unde se amplasează echipamentul medical.

You cannot copy content of this page