Ușă glisantă manuală plumbată

Ușile plumbate protejează împotriva transmisiilor de radiații nocive și sunt folosite în unitați medicale, spitale, sau oriunde se utilizează aparatură de imagistică care funcționează cu raze X.

Firma noastră oferă o linie premium de uși din lemn cu tablă de plumb și toc de metal gol, fabricate pentru a avea un aspect similar cu ușile clasice, cu functionalitate normală și aspect arhitectural.

Ușile noastre sunt proiectate și construite cu materiale de cea mai înaltă calitate disponibile. Aceste uși sunt concepute pentru a lua în considerare greutatea mare pe care tabla de plumb o impune. Acestea sunt construite pentru a susține această greutate suplimentară, care nu le va afecta aspectul sau protecția împotriva radiațiilor. Ramele sunt proiectate pentru a susține ușile căptușite cu plumb pentru a oferi o protecție foarte bună între ușă și pereții adiacenți.

Ypoint Grigoras producator de componente ecranare aparatura imagistica medicala protectie radiologie

DETALII TEHNICE

Golul de amplasament pentru usa glisanta:
– sistem de toc din profile metalice aplicat pe perete, tocul este autoportant si poate sustine greutatea ușii (compartimentări cu gips carton);

– sistem de glisare robust si silențios;

– acoperire cu vopsea în camp electrostatic pentru uz medical;

– grosimea tablei Pb

– conform calcul protecție radiologică;

Accesorii

– senzor magnetic (avertizare inchidere ușă)
– lampă semnalizare rosie, bec E14, 220V;

Blat ușă

– suprafață melamina cu grosime 0.3-1.2mm alba sau tablă prevopsită 0.5mm pentru exterior rezistentă UV;
– tablă de plumb grosime variabilă conform calcul radiologic;
– închidere margini profil special aluminiu 40 mm;– maner vertical cu incuietoare integrata;
– la cerere, pentru finisajul ușilor de plumb se poate opta pentru una din variantele paletarului de culori pus la dispoziție.

Deschidere ușă

 Pentru protecție radiologică se folosește tablă/folie plumb Pb99.94 conformă standard EN12588/ DIN59610.

Ușile plumbate utilizate în radiologie pot fi echipate cu geamuri plumbate din sticlă, cu echivalentă de plumb de 2 sau 3 mm. Dimensiunile și echivalentul plumb pentru geamuri se pot adapta solicitărilor clientului si caracteristicilor spațiului/ incintei unde se amplasează echipamentul medical.

Fiecare proiect este tratat individual, fiecare ușă plumbată poate fi cu deschidere simplă sau dublă.

Personalul nostru va poate ajuta cu efectuarea masurătorilor pentru dimensiunile ușilor de plumb și incadrarea lor în funcție de dimensiunea spațiului disponibil.

You cannot copy content of this page