Cușcă Faraday

Ecranarea de radiofrecventă (RF) pentru camerele de examinare RMN vine sub forma unei cuști Faraday.

PREZENTARE

Custile noastre sunt compatibile cu cerintele de instalare ale principalilor producători de RMN, cum ar fi Siemens, Philips, General Electric, Toshiba

      Construcția unei cuști Faraday nu înseamnă doar o cameră ecranată pentru radiofrecvență, aceasta trebuie să ofere în plus sisteme de climatizare, sisteme de filtrare pentru alte componente electrice, o izolație fonică, tubulaturi pentru evacuare de urgență heliu, sisteme de siguranță și nu în ultimul rand o amenajare interioară estetică, ergonomică și compatibilă cu cerintele specifice unitaților medicale.

Cabina din oțel galvanizat ecranată RFI si EMI pentru RMN. Modelul constructiv este un sistem modular compus din panouri de tablă LBZ 2mm. Nivelurile de atenuare sunt > 100dB la  frecvențe de până la 1 GHz.

Autoportantă și structural stabilă, cabina are și un sistem interior de finisare modern, rezistent și compatibil cu cerintele spațiilor cu destinație medicală.

Câteva din avantajele notabile pentru un sistem pe bază de tablă sunt : rezistența crescută la coroziune în timp, un factor de protecție magnetică implicită, toate materialele din componența întrunesc specificațiile de rezistență la foc și nu în ultimul rând costuri reduse.

Nu în ultimul rând trebuie să evidențiem că o cabină de tablă ofera și un factor de protecție electromagnetică, acesta reducând perturbațiile externe produse de surse AC sau DC și în același timp reduce necesarul de ecranare magnetică suplimentară.

You cannot copy content of this page