Pereți modulari

Produs

Pereți modulari

YPOINT Grigoras a dezvoltat un sistem de pereți modulari format din module cu lungimea de 1 ml gata finisate cu una sau mai multe fețe pentru placare pereți sau compartimentare spații.

 

Structura interioară este clasică, ca și în cazul pereților din gips-carton vopsit, fiind realizată cu profile mai rezistente din oțel rectangular.

Avantajul principal al sistemului este acela că montajul este rapid, curat, toate prinderile realizându-se mecanic in sistemul de sine de ghidaj, nefiind necesară chituirea si vopsirea ulterioară.
Acest lucru favorizează de asemenea și mentenanța extrem de usoară. In caz de deteriorare ulterioară a placilor de perete, acestea pot fi schimbate foarte usor, intr-un timp foarte scurt.

Antifonare

– Fono-izolarea si rezistenta la foc sunt optionale, in cazul alegerii acestui tip de sistem de partitionare, atingandu-se astfel un maxim de 52dB pentru fono-izolare . Acest lucru este conditionat bineinteles, de placarea dubla a peretilor, de folosirea vatei minerale intre placi cat si de prelungirea peretilor sub pardoseala flotanta si desupra plafonului suspendat. In acest caz montajul se realizeaza din planseul de beton armat pana in plafonul de beton armat

Personalizare

-Culori paletar RAL sau catalog modele si decor lemn

Montarea

-Sistemul de montaj este de tip omega acesta reprezentand modul de imbinare dintre placile de lemn.

-Sistemul Omega este reprezentat de un profil de metal care acopera muchiile verticale ale placilor si care este fixat mecanic de structura interna a peretelui, suruburile de prindere fiind mascate ulterior cu o garnitura de cauciuc.

You cannot copy content of this page