Construcție modulară relocabilă/container modular

CONSTRUCȚIE MODULARĂ RELOCABILĂ PENTRU INSTALAREA ECHIPAMENTELOR MEDICALE (RMN, CT, ALTE ECHIPAMENTE DE RADIOLOGIE)  

       De la concept la realitate: proiect 100% românesc de clinică pentru imagistică medicală.

PREZENTARE

      Similar conceptului de containere modulare care erau folosite doar pentru birouri din jurul spațiilor comerciale sau dormitoare din învecinătatea șantierelor, cu o tehnologie și o structură complet nouă, am trecut la un alt nivel și acest produs înlocuiește cu succes orice altă încăpere în care se pot efectua activități medicale de orice natură, inclusiv cele care necesită condiții speciale de protecție și siguranță, cum ar fi RX, RMN sau computer tomograf.

Un container la prima vedere, în realitate un concept complex menit să răspundă rapid și eficient nevoilor partenerilor noștri de dezvoltare și amplasare a clinicilor medicale în spații restrânse, in timp scurt, complet personalizat și echipat.

Este un concept modular pretabil unei clinici de imagistică independente sau care este o extensie a unei clădiri deja existente. Fiind modulară, construcția este demontabilă și relocabilă.

Amenajare interior

Spațiul interior este amenajat și compartimentat conform cerințelor specifice proiectului și ale beneficiarului. 

În funcție de preferințele clientului, putem amenaja complet spațiul destinat funcționării echipamentelor medicale sau putem realiza doar extensiile necesare pentru aparatură sau cameră tehnică. 

TRANSPORT 

Modulele ansamblului sunt astandardizate, nu necesită transport special agabaritic, adică nu sunt implicate costuri și condiții de transport speciale. 

Ansamblul este personalizat cu logo, culori și design conform cerințelor beneficiarului.

Construcția este dedicată, personalizată și corespunde standardelor medicale după care funcționează un echipament RX, RMN sau CT.

You cannot copy content of this page