Ușă glisantă automată plumbată

Ușile plumbate protejează împotriva transmisiilor de radiații nocive și sunt folosite în unitați medicale, spitale, sau oriunde se utilizează aparatură de imagistică care funcționează cu raze X.

 Firma noastră oferă o linie premium de uși din lemn cu tablă de plumb și toc de metal gol, fabricate pentru a avea un aspect similar cu ușile clasice, cu funcționalitate normală și aspect arhitectural.

Ușile noastre sunt proiectate și construite cu materiale de cea mai înaltă calitate disponibile.

Aceste uși sunt concepute pentru a lua în considerare greutatea mare pe care tabla de plumb o impune. Acestea sunt construite pentru a susține această greutate suplimentară, care nu le va afecta aspectul sau protecția împotriva radiațiilor. Ramele sunt proiectate pentru a susține ușile căptușite cu plumb pentru a oferi o protecție foarte bună între ușă și pereții adiacenți.

Accesorii

– senzor magnetic (avertizare închidere ușă)
– lampă semnalizare rosie, bec E14, 220V;

Blat ușă

– suprafață melamina cu grosime 0.3-1.2mm alba sau tablă prevopsită 0.5mm pentru exterior rezistentă UV;
– tablă de plumb grosime variabilă conform calcul radiologic;
– la cerere, pentru finisajul ușilor de plumb se poate opta pentru una din variantele paletarului de culori pus la dispoziție.

– închidere margini profil special aluminiu 40 mm;

Golul de amplasament pentru usa glisanta:

– profile de bordaj din tablă profilată;
– acoperire cu vopsea în camp electrostatic pentru uz medical;
– grosimea tablei Pb – conform calcul protecție radiologică;

Operator ușă

Sistem automat de glisare liniar pentru uși cu greutatea până la 250 kg. Puterea, confortul, siguranta, estetica si o gama larga de optiuni pentru cele mai variate utilizari in zonele de acces largi si cu trafic intens. Cu o inalta performanta si economie de energie, automatizarea pune in miscare foi de usa deosebit de grele utilizand un singur motor.

Funcții de siguranță

În caz de avarii de curent operatorul deschide ușa automat

Acționare

Diferite tipuri de senzori de prezență sau butoane pentru a satisface fiecare cerință.

Setări individuale pentru condiții de mediu dificile; Configurare posibilă prin butoane. Câmp radar clar definit (câmp îngust sau lat) cu detectare fiabilă. Urmărirea integrată a mișcării înregistrează mișcări lente. Detectarea direcției de mișcare și decolorarea traficului încrucișat reduc consumul de energie din clădire. Impulsul de deschidere a ușii se declanșează numai dacă este necesar

 Pentru protecție radiologică se folosește tablă/folie plumb Pb99.94 conformă standard EN12588/ DIN59610.

Ușile plumbate utilizate în radiologie pot fi echipate cu geamuri plumbate din sticlă, cu echivalentă de plumb de 2 sau 3 mm. Dimensiunile și echivalentul plumb pentru geamuri se pot adapta solicitărilor clientului si caracteristicilor spațiului/ incintei unde se amplasează echipamentul medical.

Fiecare proiect este tratat individual, fiecare ușă plumbată poate fi cu deschidere simplă sau dublă.

Personalul nostru va poate ajuta cu efectuarea masurătorilor pentru dimensiunile ușilor de plumb și încadrarea lor în funcție de dimensiunea spațiului disponibil.

You cannot copy content of this page